Чорнобиль не має минулого часу

2016-04-22

/Files/images/chornobil2016/DSCN3278.JPG

26 квітня виповнюється 30 років Чорнобильській катастрофі – найстрашній катастрофі в історії людства. 30 років п’ємо ми цю чорнобильську чашу. Тому і не можемо забути цей чорний день, як би нам не хотілося. Бо прийшовши до Чорнобиля, розуміємо, що це і є криза віри в душах наших, що це та прірва, до якої прийшли занедбавши свою совість, віру і душу.

В ході відзначення 30-ої річниці з дня Чорнобильської трагедії в Насташівській ЗОШ І-ІІІ ступенів провели тематичні заходи: перегляд фільму «Чорнобиль: зона відчуження», виховний захід «Чорнобиль не має минулого часу», години спілкування по класах «Пам’ятаємо Чорнобильський квітень», флешмоб.

Виховний захід підготувала та провели класні керівники Орел В.М. та Виродова О.А. Учні школи розповіли всім присутнім про причини та наслідки аварії на Чорнобильській АЕС, про її ліквідаторів, читали поезії про ті страшні події. Хвилиною мовчання було вшановано всіх тих, хто помер через «мирний атом». З розповідей учнів було зрозуміло, що дзвони Чорнобиля відлунюють до цього часу, нагадуючи, що Чорнобиль не має минулого, що наслідки трагедії будуть бентежити наступні покоління.

Кiлькiсть переглядiв: 149

Коментарi